Slokker

De merknaam Slokker klinkt misschien niet zo Italiaans maar is het wel degelijk. Onderscheidend onder andere door haar innovatieve skihelmen met een beweegbaar vizier, waardoor een losse skibril niet meer nodig is. Daarnaast is er ook een lijn van gespecialiseerde skibrillen. Dit uitgebreide assortiment biedt verschillende ontwerpen en maten, waardoor er voor iedere persoonlijkheid en stijl een passend product te vinden is. De pasvorm is zeer comfortabel, en alleen Slokker produceert deze vizieren/brillen met een unieke en gepatenteerde 4-lagen gepolariseerde en fotochromatische (overgangs) lens met een full-face weergave die direct reageert op veranderende lichtomstandigheden.
 

skihelm-online-merk-slokker

Slokker
RB Photochromic OTG Skibril - Black
De zwarte Slokker RB Photochromic OTG skibril ziet er minder uitbundig uit, qua comfort is deze fraaie ski- en snowboardbril met meekleurende Cat. 1-2 Photochromic lens een uitblinker. Ook geschikt voor over uw normale bril.
€139,00 €119,00
Slokker
Gardena Junior Skibril - Blue
Deze leuke, blauwe Gardena junior skibril van Slokker beschermt uw kind in weer en wind. Felle zon of flinke sneeuwbuien, deze kinderskibril met oranjekleurige lens beschermt zonder te beslaan.
€39,00 €32,95
Slokker
Balaclava Diablo - Black
De Slokker Balaclava Diablo is een warme, dun aanvoelende bivakmuts om u tegen ijzige kou te beschermen. Perforaties bij de mond voorkomt bevriezen van de adem. Top afgewerkt
€29,95 €24,95
Slokker
Meryl Skinlife Thermo Onderbroek Driekwart - Dames
Deze Slokker Meryl Skinlife Thermo thermo-onderbroek voor dames isoleert en houdt u warm en comfortabel tijdens de koudere wintersport dagen. Fantastische pasvorm door 8% Elastine. Reguleert de temperatuur op natuurlijke wijze.
€45,00 €38,50
Slokker
RB OTG Skibril - Black
Deze zwarte Slokker RB OTG skibril is fraai en zit comfortabel. Deze ski- en snowboardbril heeft de rode, Cat. 2 Polar 4 MultiLayers lens, polariserend én voorzien van spiegel om UV te blokken . Ook geschikt voor over uw normale bril heen.
€139,00 €119,00
Slokker
Balaclava Micro - Black
De Slokker Balaclava Micro is een warme, dun aanvoelende bivakmuts om u tegen ijzige kou te beschermen. Mooi afgewerkt zoals we van een topmerk mogen verwachten. Gemaakt van New Poley Jersey Polyester dat 7% elastische vezels bevat.
€24,95 €19,95
Slokker
Sella LG Skibril - Black
De Slokker Sella LG skibril met enkele lens is een super licht (65 gram!). Volledig krasvast, stootvast en schokbestendig en gemaakt van slijtvast polycarbonaat. De donkere, Anti-fog lens biedt het beste zicht bij zonnige weer. Frameloos design!
€49,95 €44,95
Slokker
Gardena Junior Skibril - Green
Deze leuke, groene Gardena junior skibril van Slokker beschermt uw kind in weer en wind. Felle zon of flinke sneeuwbuien, deze kinderskibril met oranjekleurige lens beschermt zonder te beslaan.
€39,00 €32,95
Slokker
RB Photochromic OTG Skibril - White
De witte Slokker RB Photochromic OTG skibril ziet er minder uitbundig uit, qua comfort is deze fraaie ski- en snowboardbril met meekleurende Cat. 1-2 Photochromic lens een uitblinker. Ook geschikt voor over uw normale bril.
€139,00 €119,00
Slokker
RB OTG Skibril - White
De witte Slokker RB OTG skibril is fraai en zit comfortabel. Deze ski- en snowboardbril heeft de Cat. 2 Polar 4 MultiLayers lens, polariserend én voorzien van spiegel om UV te blokken . Ook geschikt voor over uw normale bril heen.
€139,00 €119,00
Slokker
Swan Cap Beanie - Black
Deze dunne Swan Cap beanie van Slokker, die u draagt onder uw skihelm, is lekker warm en beschermt de binnenkant van uw helm tegen haarproducten als gel, wax en haarlak. Goed ademend, hygiënisch, zacht en lekker warm.
€39,00 €33,50
Slokker
SLK Nekwarmer - Black
Deze Slokker SLK nekwarmer is van heerlijk zacht en warm fleece polyester gemaakt. Het Italiaans-Duitse merk Slokker zorgt dat kou geen kans krijgt en voorkomt dat er koude luchtstroom langs uw nek glijdt.
€27,95 €22,95
Slokker
Sella LG Skibril - Orange
De Slokker Sella LG skibril met enkele lens is een super licht (65 gram!). Volledig krasvast, stootvast en schokbestendig en gemaakt van slijtvast polycarbonaat. De oranje getinte, Anti-fog lens biedt het beste zicht bij donkerder weer. Frameloos design
€49,95 €44,95
Slokker
Meryl Skinlife Thermo Shir - Heren
Deze Slokker Meryl Skinlife Thermo shirt met lange mouwen voor heren isoleert en houdt u warm en comfortabel tijdens de koudere wintersport dagen. Fantastische pasvorm door 8% Elastine. Reguleert de temperatuur op natuurlijke wijze.
€49,00 €44,95
Slokker
Meryl Skinlife Thermo Shirt - Dames
Topfabrikant Slokker heeft met deze Meryl Skinlife Thermo Shirts met lange mouwen warme en comfortabele onderkleding voor dames. Het isoleert en houdt u warm en comfortabel tijdens de koude dagen. Fijne pasvorm, reguleert de temperatuur op natuurlijke wi
€49,00 €44,95
Slokker
Meryl Skinlife Thermo Shirt - Junior
De Meryl Skinlife thermo shirt met lange mouwen van Slokker is geschikt voor Junior wintersporters. Het isoleert en houdt uw jongen of meisje warm en comfortabel. Fijne pasvorm door 8% Elastine. Reguleert de temperatuur op natuurlijke wijze.
€45,00 €42,50
Slokker
Meryl Skinlife Thermo Onderbroek Driekwart - Junior
Deze Slokker Junior Meryl Skinlife Thermo thermo-onderbroek isoleert en houdt uw jongen of meisje warm en comfortabel tijdens de koudere wintersport dagen. Fantastische pasvorm door 8% Elastine. Reguleert de temperatuur op natuurlijke wijze.
€39,00 €34,50
Slokker
Meryl Skinlife Thermo Onderbroek Driekwart - Heren
Deze Slokker Meryl Skinlife Thermo thermo-onderbroek voor heren isoleert en houdt u warm en comfortabel tijdens de koudere wintersport dagen. Fantastische pasvorm door 8% Elastine. Reguleert de temperatuur op natuurlijke wijze.
€45,00 €38,50
Slokker
SP1 Photochromic OTG Skibril - Black + GRATIS EXTRA LENS
De Slokker SP1 Photochromic OTG bril is een alleskunner! Een prachtige, super stoere design goggle met Protochromic lens met daarvoor een afneembaar, polariserend filter met spiegelcoating (magneetsysteem). Geschikt voor over uw normale bril.
€159,00 €134,95