Bij Skihelm-Online.nl kunt u ook achteraf betalen met Klarna Factuur (maximaal € 1.000).

'Koop nu - betaal pas over 14 dagen!'
Wanneer u in de check-out van onze website kiest voor 'Klarna Factuur' betaalt u niet vooraf maar heeft u 14 dagen de tijd om te achteraf betalen. De factuur ontvangt u bij de bestelling per email. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Door voor deze betaalmethode te kiezen, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna Factuur.

Hoe werkt het?
Klarna vraagt u om uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in te vullen. Op basis van uw gegevens vindt een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of u in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood - dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Word u onverhoopt toch geweigerd door Klarna, dan bieden wij u vele alternatieve betaalmethoden aan als i-DEAL, PayPal of creditcard.
De betaaltermijn is onafhankelijk van de retourtermijn van 14 dagen. Na het voldoen van de factuur blijft u het recht houden om (nieuwe, ongebruikte producten) binnen 14 dagen te retourneren. Na het verwerken van uw retourzending zal het aankoopbedrag worden teruggestort op het rekeningnummer waarmee u de bestelling betaald hebt. Bij het retourneren van de gehele bestelling wordt de overeenkomst met Klarna automatisch ontbonden. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn en moet het verzendadres en factuuradres gelijk zijn (dus geen aflevering bij een DPD Pakketshop levering of 'op de zaak'). 

Stapsgewijs betalen met Klarna!

Betaal met Klarna bij Skihelm-Online.nl

  • Bestel en kies om te betalen via Klarna Factuur
  • Vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in
  • Binnen tientallen seconden doet Klarna een kredietcheck
  • Bij goedkeuring wordt uw bestelling wordt verzonden en u ontvangt bij de bestelling de factuur
  • Betaal uw factuur binnen 14 dagen zoals aangegeven
  • Door te kiezen voor deze betaalmethode gaat u akkoord met de voorwaarden van Klarna.
  • Eerst zien, dan pas betalen. Veilig en simpel.

Heeft u nog vragen, of komt u niet door de kredietcheck? Neemt u dan contact op met de klantenservice van Klarna.
Email : [email protected]
Telefoon : 020-808 2852

Onderstaand treft u de Algemene Voorwaarden van het bedrijf Klarna

 
Koop nu - Betaal later

Deze voorwaarden voor Betaal later zijn van toepassing tussen jou en de winkel waar je je spullen, tickets of diensten koopt en waarbij je de betaalmethode Betaal later kiest. Als je voor Betaal later kiest, bieden wij je de mogelijkheid om 14 dagen na verzending van je bestelling te betalen. In het geval van (digitale) diensten is dit de datum waarop de dienst geleverd wordt of beschikbaar voor je is. Wij dragen onze vordering op jou over aan Klarna Bank AB. Klarna zal je een betaalinstructie sturen zodat je direct aan Klarna kunt betalen. Voor contactgegevens en meer informatie over Klarna kun je klarna.com bezoeken.

Je betaalt alleen als je de bestelling hebt ontvangen!

Klarna biedt consumenten aankoopbescherming, wat inhoudt dat je niet hoeft te betalen voor je bestelling tot je die ontvangen hebt en dat Klarna je helpt als je problemen hebt met je aankoop.Meer informatie over Klarna’s aankoopbescherming vind je hier.

Kosten en (te) late betaling

Wij rekenen €0 voor het gebruik van Betaal later. Als je nog niet aan Klarna hebt betaald op de uiterste betaaldatum genoemd in de betaalinstructies, wordt er per e-mail kosteloos een eerste herinnering gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Klarna € 13,50 aanmaningskosten in rekening brengen. Bij aankopen onder € 20,- wordt € 7,50 aanmaningskosten in rekening gebracht. Blijft betaling uit dan kunnen deze kosten voor bedragen tot € 2.500,- oplopen tot 15% van het factuurbedrag, met een minimum van € 40,-.

Kredietcheck en het behandelen van je gegevens door Klarna

Als je voor Betaal later kiest, zal Klarna altijd je kredietwaardigheid beoordelen. Dit gebeurt direct en binnen tientallen seconden. Als een kredietcheck uitgevoerd is, kun je hierover geïnformeerd worden door middel van een brief of een e-mail. Klarna verwerkt je persoonsgegevens om te voldoen aan onze verplichtingen uit deze overeenkomst en voor de aanvullende doeleinden die je kunt vinden in onze privacyverklaring. De privacyverklaring is hier en op onze website beschikbaar. Door gebruik te maken van de diensten van Klarna bevestig je dat je deze verklaring hebt gelezen. Wij verwerken je persoonsgegevens bijvoorbeeld om je te identificeren en om klantenanalyses, kredietbeoordelingen, marketing en bedrijfsontwikkeling uit te voeren. Wij kunnen je gegevens ook doorgeven aan geselecteerde partners (zoals kredietinformatiebureaus), die buiten de EU/EER gevestigd kunnen zijn. In de privacyverklaring vind je meer informatie over het delen van gegevens, je rechten met betrekking tot je gegevens, hoe je contact met ons kunt opnemen met vragen of hoe je een klacht kunt indienen bij een autoriteit. U kunt deze informatie ook hier downloaden.