Losse vizieren voor skihelmen

Natuurlijk ligt het vervangen van een (zwaar) beschadigd vizier voor de hand. Een vizier voor een skihelm is geschikt voor een bepaald type weer. Daarom kan het heel interessant zijn om een los vizier aan te schaffen voor een ander weertype.

Advies gewenst?

Onze site geeft heel veel informatie, zowel over de producten als over onze webwinkel. Heeft u toch vragen of behoefte aan advies, dan kunt u online met ons chatten of een e-mail sturen. Mag het persoonlijker? Belt u dan gerust met onze klantenservice (085 - 130 74 17).

Bollé
Vizier t.b.v. Bollé Backline Skihelm - Photochromic Grey Silver S1-S2
Dit vizier is gemaakt voor de Bollé BackLine skihelmen. Het betreft een meekleurend Grey Silver Photochromic vizier dat optimaal zicht geeft bij donker weer en sneeuw tot licht zonnige weersomstandigheden. UV bescherming, eenvoudig te vervangen.
€129,00 €109,00
Bollé
Vizier t.b.v. Bollé Backline Skihelm - Grey Blue Mirror S3
Dit vizier is gemaakt voor de Bollé BackLine skihelmen. Het betreft een Grey Blue Mirror / spiegelvizier dat optimaal zicht geeft bij lichte, zonnige weersomstandigheden (Cat. 3). UV en Infra Rood bescherming. Eenvoudig te vervangen.
€99,00 €85,00
Bollé
Vizier t.b.v. Bollé Backline Skihelm - Silver Gun S3 Mirror
Dit vizier is gemaakt voor de Bollé BackLine skihelmen. Het betreft een Silver Gun Mirror / spiegelvizier dat optimaal zicht geeft bij lichtere, zonnige weersomstandigheden. UV en Infra Rood bescherming. Eenvoudig te vervangen.
€99,00 €85,00
Bollé
Vizier t.b.v. Bollé Backline Skihelm - Lemon S1
Dit vizier is gemaakt voor de Bollé BackLine skihelmen. Het betreft een Lemon vizier dat optimaal zicht geeft bij zwaar bewolkt weer en sneeuw. (Cat. 1). UV bescherming. Eenvoudig te vervangen.
€85,00 €69,95