Skihelm-OnlineNL-verzenden-retourneren

Bij Skihelm-Online.nl pakken we de levering van uw bestelling heel serieus aan. We maken het u daarbij graag zo gemakkelijk mogelijk. Er zijn diverse bezorgopties waar u uit kunt kiezen om uw bestelling snel, veilig en transparant af te laten leveren op het gewenste adres. We maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk.  

Verzending van uw bestelling

DPD Pick-Up ParcelshopDe bestellingen die u in onze webshop doet, worden door ons verzekerd verzonden met de pakketdienst van DPD. Zodra we verzenden, ontvangt u altijd per e-mail onze verzendbevestiging met kort daarna een track & trace link vanuit DPD om uw bezorging te kunnen volgen. Deze logistieke dienstverlener is snel, betrouwbaar en bestelt u vóór 15:00 uur een voorraad-product, dan is de aflevering in Nederland en vaak ook in België en Duitsland al de volgende werkdag!

Afleveren bij de dichts bijzijnde DPD Pakketshop!

Uw bestelling laten afleveren bij een DPD Pakketshop bij u in de buurt is op Skihelm-Online.nl ook mogelijk. U kunt bij ingave van uw bestelling deze optie in de check-out aanvinken. U bepaalt vervolgens zelf bij welke DPD Pakketshop u uw pakket kunt afhalen. Prettig omdat u niet thuis hoeft te wachten op de DPD bezorger maar u gewoon kunt afhalen wanneer u dat het beste uitkomt. Ook is deze optie ideaal als uw pakketje een cadeau of verrassing bevat voor een huisgenoot. Maximale flexibiliteit op Skihelm-Online.nl! Deze handige, extra service kost u overigens niets extra.    

Afhalen in Schoonebeek (NL)

Ondanks dat Skihelm-Online.nl een echte webshop is, bieden we de mogelijkheid om uw bestelling af te halen bij ons in Schoonebeek (NL). Op ons bezoekadres vindt u geen grote showroom maar een kantoor met magazijn. Een (voorraad)product komen bekijken voordat u het aanschaft, is hier overigens ook mogelijk. Als u langs wilt komen, maakt u dan wel even vooraf een afspraak zodat we tijd voor u kunnen vrijmaken. Het bezoekadres is Norbruislaan 1 te Schoonebeek (Drenthe). 

Gratis verzending van orders boven € 50,00 (NL)

Bij Skihelm-Online.nl betaalt u géén verzendkosten bij bestellingen met een orderwaarde boven € 50,00 die in Nederland moeten worden afgeleverd. Bij kleinere orders zijn de kosten voor verzending van uw bestelling € 5,95. Woont u in België, Duitsland of Luxemburg dan zijn de verzendkosten € 7,95. Verzending van orders boven de € 100,00 naar deze landen is zelfs gratis. 

GolfDriver.nl verzendt met DPDLevertijd

Bij ieder product in onze webwinkel staat de actuele voorraadstatus vermeld want we houden niet van verrassingen. De levertijd van producten die voorradig zijn, is bijna altijd slechts 1 werkdag. Slechts in uitzonderlijke gevallen heeft DPD binnen Nederland een extra dag nodig. Is een product niet voorradig, dan kan de levering 3 tot maximaal 7 werkdagen duren tenzij specifiek anders vermeld. Verzending naar België en Duitsland duurt meestal 1 tot 3 werkdagen. Alle pakketten worden automatisch verzekerd verzonden en met het Track & Trace systeem is op ieder moment te achterhalen waar uw pakket zich bevindt en welke status de verzending heeft. DPD stuurt u direct daarna de Track & Trace code van uw pakket zodat u uw zending kunt volgen en eventueel nog kunt aanpassen. Heeft u 3 werkdagen na onze verzendmelding nog steeds niets ontvangen, neemt u dan even contact met ons op via de klantenservice.