Verzenden van uw bestelling op Skihelm-Online.nl
GolfDriver.nl verzendt met DPDDe bestellingen die u in onze webshop doet, worden door ons (verzekerd) verzonden met de pakketdienst van DPD. Deze logistieke dienstverlener is snel, betrouwbaar en dankzij de Track & Trace code, die u van DPD ontvangt als we uw pakket verzenden, is uw zending keurig online te volgen. Bestelt u vóór 15:30 uur een voorraad-product, dan is de aflevering in Nederland en vaak ook in België en Duitsland al de volgende werkdag!

Afhalen in Zwijndrecht (NL)

Uw bestelling afhalen bij ons in Zwijndrecht (NL) kan ook. Op ons bezoekadres vindt u overigens geen grote golfshop-showroom maar een kantoor met magazijnEen (voorraad)product komen bekijken voordat u het aanschaft, is hier overigens ook mogelijk. Als u langs wilt komen, maakt u dan wel even vooraf een afspraak zodat we tijd voor u kunnen vrijmaken. Het bezoekadres is Daltonstraat 37 te Zwijndrecht (NL). 
 
Afleveren bij de dichts bijzijnde DPD Pakketshop!
Uw bestelling laten afleveren bij een DPD Pakketshop bij u in de buurt, is op Skihelm-Online.nl ook mogelijk door deze optie bij order in de check-out aan te vinken. U bepaalt vervolgens zelf bij welke DPD Pakketshop u uw pakket kunt afhalen. Prettig omdat u niet thuis hoeft te wachten op de DPD bezorger maar u gewoon kunt afhalen wanneer u dat het beste uitkomt. Ook is deze optie ideaal als uw pakketje een cadeau of verrassing bevat voor een huisgenoot. Maximale flexibiliteit op Skihelm-Online.nl! Deze handige, extra service kost u overigens niets extra.    

DPD Pick-Up Parcelshop

Gratis verzending van orders (binnen NL) boven € 100,00 
Bij Skihelm-Online.nl betaalt u géén verzendkosten bij orders met een orderwaarde boven € 100,00 die in Nederland moeten worden afgeleverd. Bij kleinere orders zijn de kosten voor verzending van uw bestelling in Nederland altijd € 5,00. Woont u in België, Duitsland of Luxemburg dan zijn de verzendkosten € 7,50. Is uw order groter dan € 250,00 dan is verzending naar deze landen ook gratis. Kijkt u voor tarieven voor verzending naar overige Europese landen in  onderstaande verzendkostentabel.

Levertijd
De levertijd van producten die voorradig zijn is 1 á 2 werkdagen. Zijn producten niet voorradig, dan kan de levering 3 tot maximaal 7 werkdagen duren tenzij bij het betreffende product specifiek een andere levertijd wordt vermeld of als er onverhoopt bij de fabrikant of importeur vertraging optreedt. De letterlijke verzendtijd (onderweg met de pakketpost) binnen Nederland bedraagt meestal maar 1 WERKdag en heel soms 2 WERKdagen. Verzending naar België en Duitsland duurt meestal 1 tot 3 WERKdagen. Alle pakketten worden automatisch verzekerd verzonden en met het Track & Trace systeem is op ieder moment te achterhalen waar uw pakket zich bevindt en welke status de verzending heeft. U krijgt vanuit ons verkoopsysteem altijd een geautomatiseerde e-mail melding wanneer het pakket daadwerkelijk wordt verzonden. DPD stuurt u direct daarna de Track & Trace code van uw pakket zodat u uw zending kunt volgen en eventueel nog kunt aanpassen. Heeft u 3 werkdagen na de verzendmelding nog steeds niets ontvangen, neemt u dan even contact met ons op via de klantenservice

Retourneren
Bij Skihelm-Online.nl kunt u uw bestelling binnen 14 dagen retourneren zoals in de wetgeving van het Nederlandse Consumentenrecht is bepaald. Dit is gratis al zijn de verzendkosten voor retourzendingen altijd voor uw eigen rekening tenzij wij een foutje hebben gemaakt. Dat laatste komt overigens maar zelden voor. Het te retourneren product dient wél ongebruikt / nieuw te zijn en zo veel mogelijk in de originele verpakking te worden teruggestuurd. 

Webshop Keurmerk