Heeft elk product garantie?

Elke skihelm, skibril en wintersportaccessoire die op Skihelm-Online.nl wordt verkocht, wordt geleverd met fabrieksgarantie. Met uitzondering van sommige accessoires is de garantietermijn voor onze producten meestal 12 maanden. De fabrikant garandeert hierbij dat eventuele gebreken die zich binnen de garantieperiode voordoen, zullen worden verholpen. Als reparatie niet mogelijk is, zal het product worden vervangen door een soortgelijk product.

Valt elk defect onder de garantie?

De belangrijkste voorwaarde voor garantie is dat het product wordt gebruikt zoals bedoeld. Schade veroorzaakt door eigen schuld of oneigenlijk gebruik valt nooit onder de garantie maar dat spreekt voor zich. De garantie geldt alleen voor het product in kwestie. Verzendkosten en gevolgschade worden nooit gedekt. Als bijvoorbeeld per ongeluk op uw skibril bent gaan staan en er is door uw eigen schuld schade ontstaan, dan is de fabrikant niet verantwoordelijk. Meer informatie over voorwaarden kunt u nalezen in onze algemene voorwaarden.

Reparatie

Defecte producten die niet onder de garantie vallen, maar die wel bij Skihelm-Online.nl zijn gekocht, kunnen bij ons ter reparatie worden aangeboden. Reparaties worden uitgevoerd door de fabrikant van het betreffende product zelf, na een eventuele prijsopgave.

Retourneren voor garantie of reparatie

Als u een defect product wilt retourneren voor garantie of reparatie, informeert u dan svp onze klantenservice vooraf even. Verpakt u het product zo goed mogelijk om verdere schade te voorkomen. U kunt zelf bepalen met welke pakketdienst u retourneert en vanzelfsprekend geschiedt die verzending op uw eigen risico.
Hieronder vindt u ons retour adres:

Skihelm-Online.nl
T.a.v. Klantenservice
Norbruislaan 1
7761CG Zwijndrecht
Nederland

Stuur altijd uw aankoopfactuur mee, zodat wij uw gegevens hebben.

Hoe onze klanten ons beoordelen op TrustPilot 

Bij Skihelm-Online.nl nemen wij het verlenen van service en garantie even serieus als de levering van het product. Leest u zelf wat onze klanten over ons zeggen bij TrustPilot.nl, de grootste onafhankelijke rating community van Europa.