Mizuno

Mizuno is niet zozeer een specifiek wintersport merk. Deze allround fabrikant in sportproducten heeft echter wél een aantal  producten in het portfolio dat heel interessant is voor skiërs en snowboarders. Denk daarbij maar eens aan leuke beanies, mutsen en nekwarmers. Die maken ze eigenlijk voor de golfsport maar menig wintersporter is er erg blij mee. 

In Azië is het merk Mizuno nog groter dan Nike is hier in Europa. Deze fabrikant is erg gefocust op kwaliteit en dat zie je terug in hun producten. In Nederland groeit het merk explosief. Veel nationale secties, zoals bij volleybal, handbal en hockey, lopen met Mizuno sportschoenen, kleding of kniebeschermers. Wereldwijd is ook de baseball sport een belangrijke peiler voor Mizuno. 

 Mizuno winterprodukten op Skihelm-Online

Mizuno
Breath Thermo Bobble Hat - Green
Voorzien van grappige pompom bol is deze groene, one-size-fits-all Bobble Hat gemaakt van Mizuno's revolutionaire Breath Thermo thermische stof. Dit zachte materiaal absorbeert vocht dat vrijkomt door het om te zetten in warmte. Donkergroene uitvoering.
€24,95 €19,95
Mizuno
Breath Thermo Beanie - Diva Blue
Deze leuke, Diva-Blue kleurige, one size-fits-all beanie in gemaakt van Mizuno's revolutionaire Breath Thermo thermische stof. Dit zachte materiaal absorbeert vocht dat vrijkomt door het om te zetten in warmte. Mooie, donkerblauwe uitvoering.
€24,95 €19,95
Mizuno
Breath Thermo Beanie - Black White
Deze zwart-witte, one size-fits-all beanie in gemaakt van Mizuno's revolutionaire Breath Thermo thermische stof. Dit zachte materiaal absorbeert vocht dat vrijkomt door het om te zetten in warmte. Mooie, trendy uitvoering.
€29,95 €18,95
Mizuno
Cable Knit Bobble Hat -White Blue
Heerlijk zacht en lekker warm, dat is deze wit-blauwe, one-size-fits-all Cable-Knit Bobble Hat gemaakt van 100% Acryl met fleece binnenvoering. Uitvoering in wit met blauw pompom bolletje bovenop.
€35,00 €22,95
Mizuno
Breath Thermo Bobble Hat - Red
Voorzien van grappige pompom bol is deze rode, one-size-fits-all Bobble Hat gemaakt van Mizuno's revolutionaire Breath Thermo thermische stof. Dit zachte materiaal absorbeert vocht dat vrijkomt door het om te zetten in warmte. Mooie, rode uitvoering.
€24,95 €19,95
Mizuno
Breath Thermo Beanie - Green Grey
Deze groen met grijze, one size-fits-all beanie in gemaakt van Mizuno's revolutionaire Breath Thermo thermische stof. Dit zachte materiaal absorbeert vocht dat vrijkomt door het om te zetten in warmte. Mooie, trendy uitvoering.
€24,95 €18,95
Mizuno
Breath Thermo Bobble Hat - Deep Navy
Voorzien van grappige pompom bol is deze blauwe, one-size-fits-all Bobble Hat gemaakt van Mizuno's revolutionaire Breath Thermo thermische stof. Dit zachte materiaal absorbeert vocht dat vrijkomt door het om te zetten in warmte. Donkerblauwe uitvoering.
€24,95 €19,95
Mizuno
Breath Thermo Bobble Hat - Cas Charcoal
Voorzien van grappige pompom bol is deze antracite, one-size-fits-all Bobble Hat gemaakt van Mizuno's revolutionaire Breath Thermo thermische stof. Dit zachte materiaal absorbeert vocht dat vrijkomt door het om te zetten in warmte. Donkere uitvoering.
€24,95 €19,95
Mizuno
Breath Thermo Bobble Hat - Lily White
Voorzien van grappige pompom bol is deze witte, one-size-fits-all Bobble Hat gemaakt van Mizuno's revolutionaire Breath Thermo thermische stof. Dit zachte materiaal absorbeert vocht dat vrijkomt door het om te zetten in warmte. Uitvoering in gebroken wit.
€24,95 €19,95
Mizuno
Breath Thermo Beanie - Cas Charcoal
Deze originele, one size-fits-all beanie in gemaakt van Mizuno's revolutionaire Breath Thermo thermische stof. Dit zachte materiaal absorbeert vocht dat vrijkomt door het om te zetten in warmte. Mooie, groen-grijs-antraciet uitvoering.
€24,95 €19,95
Mizuno
Breath Thermo Beanie - Deep Navy
Deze leuke, deep-navy kleurige, one size-fits-all beanie in gemaakt van Mizuno's revolutionaire Breath Thermo thermische stof. Dit zachte materiaal absorbeert vocht dat vrijkomt door het om te zetten in warmte. Mooie, donkerblauwe uitvoering.
€24,95 €19,95
Mizuno
Breath Thermo Beanie - Red
Deze leuke, rode, one-size-fits-all beanie in gemaakt van Mizuno's revolutionaire Breath Thermo thermische stof. Dit zachte materiaal absorbeert vocht dat vrijkomt door het om te zetten in warmte. Mooie, rode uitvoering.
€24,95 €19,95
Mizuno
Breath Thermo Nekwarmer - Black
Heerlijk voor in koudere omstandigheden is deze warme, niet kriebelende Mizuno Breath Thermo Nekwarmer tegen inwaaiende kou. Gemaakt voor iedere wintersporter. Fleece stretchmateriaal 89% Polyester, 11% Elastane.
€22,95 €13,95