Mango

Mango is al meer dan 35 jaar een toonaangevend Italiaans bedrijf dat actief is als internationale helmenfabrikant. Opgericht in 1982 heeft Mango, met het hoofdkantoor gelegen in Reggio Emilia, Noordwest-Italië, fantastische Mango-helmen ontwikkeld en geproduceerd. Geen Chinese import maar een merk met eigen innovatieve technieken én 100% gemaakt in Italië! Het Mango-team bestaat onder andere uit zeer ervaren mensen die samenwerken aan Mango's missie. Dat is het produceren van de veiligste helmen, CE EN 1077 gegarandeerd, met Italiaanse topkwaliteit materialen in herkenbaar Italiaans design.
Door de jaren heen heeft Mango geïnvesteerd in de middelen, waardoor het mogelijk werd om de Mango dienstverlening voortdurend te verbeteren. Processen, om zo autonoom en klaar te zijn om snel in te spelen op de veranderende behoeften van de markt en het bereiken van maximale klanttevredenheid. Trots op het produceren van veilige, comfortabele en trendy helmen van Italiaanse makelij.

Skihelm-online-merk-mango

Mango
Mango Quota Free Skihelm met VQFR Vizier - Wit
Deze Mango Quota Free ski- of snowboardhelm met spiegelend vizier ziet er stoer uit maar is tot in detail prachtig én praktisch. Deze stevige, veilige hardshell / ABS skihelm is erg comfortabel en nauwkeurig verstelbaar.
€289,00 €199,00
Op voorraad