Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Bollé V-Ryft Mips Skihelm met vizier 2023 | Phantom Blue Cat. 1 to 3 | White Pearl Shiny

Bollé V-Ryft Mips Skihelm met vizier 2023 | Phantom Blue Cat. 1 to 3 | White Pearl Shiny

€399,00 €299,00
3 op voorraad
De stoere Bollé V-Ryft Mips Skihelm 2023 is het topmodel uit de collectie. Een hybride model met optimale actieve ventilatie, MIPS Protection en perfect zicht door het meekleurende vizier (Cat. 1-3). Witte, high-end wintersporthelm met top specificaties.
Direct leverbaar!
Vóór 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Skihelmen, skibrillen, ski accessoires en meer wintersport producten.
  • Orders boven € 50 gratis verzonden!
    (Nederland)
  • Besteld vóór 15:00 uur, zelfde werkdag verzonden!
    (Geldt voor alle voorraadproducten)
  • Klantenservice: +31 (0)85-1307417
    09:00-17:00 uur / ma-vrij
  • Betrouwbare garanties!
    12 maanden fabrieksgarantie
Beschrijving

Type helm:                 Hybride
Soort vizier:               Phantom Blue Cat. 1 to 3
Welk weertype:         In onderstaande visualisatie ziet u voor welk weertype dit vizier ideaal is. 

Bollé V-Ryft Pure skihelm met vizier

Skihelm-Online-lamp Algemeen 

Dit is zo'n beetje de meest complete hybride skihelm die je kopen kunt. Deze Bollé V-Ryf MIPS helm met glanzende witte afwerking, combineert maximaal instelbare ventilatie met maximaal comfort en optimale bescherming waarbij zelfs het MIPS systeem is geïntegreerd. Deze helmen zijn voorzien van opvallend veel ventilatie openingen voor een minder bezweet hoofd maar óók zonder dat je kou ervaart. Knap gedaan!
Verschil tussen de Ryft Mips en de V-Ryft Mips is dat de V-Ryft Mips een vizier heeft en in deze uitvoering met een Photochromic (meekleurend) vizier wat geschikt is voor alle omstandigheden van bewolkt tot zonnig weer. Als je kijkt naar de overige eigenschappen is de verstelbaar opvallend goed, is de pasvorm zeer nauwkeurig te bepalen en is de hygiëne op hoog niveau want het stoffen binnenwerk van deze Ryft helmen is uitneembaar en wasbaar. 
Veiligheid en bescherming zijn op topniveau geïntegreerd en ook comfort, pasvorm en ventilatie zijn absoluut fantastisch te noemen. Comfortabele hybride skihelmen in deze kwaliteitsklasse zijn geschikt voor zowel skiërs als snowboarders die zowel comfort als veiligheid hoog op de prioriteitenlijst hebben staan. 

Skihelm-Online-Hazzard Hybride skihelm: maximaal comfort, betere bescherming

Dit soort hybride skihelmen zijn ideaal als u een wintersporter bent die comfort wilt combineren met betere bescherming. Deze Bollé V-Ryft Hybride sneeuwhelm met vizier is als hybride helm deels voorzien van In-mold techniek en deels van Hardshell / ABS techniek wat deze helm erg geschikt maakt als Freeride helm. Het Hardshell deel beschermt u goed tegen vallen of stoten maar ook tegen de impact van harde voorwerpen als bomen, rotsen, etc. en is relatief lichter dan een complete Hardshell helm dankzij de gedeeltelijke In-mold techniek die in de helm verwerkt is. 

Skihelm-Online-wheel Techniek

Dit topmodel hybride sneeuwhelm is stoer vormgegeven en biedt een hoge bescherming bij impact en heeft een hele behoorlijke schokabsorptie. Daarnaast beschermt het MIPS-systeem daarbij de hersenen. Bollé heeft met het Click-to-fit Systeem in deze helm een fijn verstel-mechaniek dat zich qua maatvoering precies aanpast aan uw hoofd-omtrek. Dit zorgt voor een optimale pasvorm en daardoor meer comfort. De ventilatie is actief en instelbaar dankzij de Airflow Extractor en de ergonomisch gevormde 3D-oorkussens zijn uitneembaar en wasbaar, perfecte hygiëne is hierdoor gegarandeerd. Door het ontwerp van de oorkussens mist u niets aan omgevingsgeluid maar bieden ze wel warmte en comfort. 

Skihelm-Online-Balloon Wat is MIPS

Het MIPS-systeem is in een extra beschermende laag, ingebouwd in de schaal van de skihelm. Die laag absorbeert zijdelinkse belasting bij schuine botsingen tegen voorwerpen of andere wintersporters. Hierdoor zijn vooral de hersenen beter beschermd tegen letsel.

Skihelm-Unisex-Skihelm-onlineNL

Skihelm-Online Vizier; Phantom Blue Cat 1 to 3

Deze Bollé V-Ryft Mips skihelm is uitgerust met een cat 1-3 meekleurend vizier en is ontwikkeld voor ideaal zicht bij zowel bewolkte als zonnige weersomstandigheden. Het design is breed en zorgt voor een enorm panoramisch zicht, veel breder dan bij gebruik van een losse skibril. Daarnaast is een vizier erg fijn voor brildragers die hun bril op sterkte eronder willen dragen.

Skihelm-Online-Balloon Een skihelm met vizier of toch een losse skibril... wat is handig?

Steeds vaker zien we mensen kiezen voor een skihelm met vizier. Dit heeft veel voordelen maar ook wat nadelen, afhankelijk van wat voor een skiër of snowboarder u bent. Voordelen zijn bijvoorbeeld het feit dat u geen losse skibril meer hoeft te gebruiken en u deze dus ook niet kwijt kunt raken. Daarnaast is het voor brildragers erg prettig omdat u achter het helmvizier uw bril gewoon op kunt houden. Ook het beslaan van uw skibril is verleden tijd en heeft u een breder zicht met een vizier. Tenslotte is een vizier-skihelm in aanschaf meestal wat voordeliger dan wanneer u een losse helm en losse skibril in vergelijkbare kwaliteit aanschaft.

Bedoeld voor Unisex
Constructie Hybride skihelm
Geadviseerd voor Alle disciplines
Categorie Vizier - Lens Cat. 1-3
Vizier afneembaar Ja
Garantie 1 jaar fabrieksgarantie
Geschikt voor Audio Nee
Gewicht Circa 660 gram
Kleur Wit
MIPS Ja
Oorkussens Ja, (uitneembaar, wasbaar)
Voering Zacht, comfortabel, uitneembaar
Ventilatie Ja, actief / verstelbaar
Verstelbaarheid Draaiknop
Veiligheidstandaard EN 1077 Class B
Overige details Incl. beschermhoes
In de verpakking Skihelm en Opbergzak
Voorzien van CE Markering Ja