Skihelm-Online giftcard ontvangen?

Op Skihelm-Online.nl zijn er veel producten te vinden waarbij u een giftcard ontvangt. Deze leveren we soms mee als extra korting. Hier kunt u gebruik van maken bij u eerst volgende bestelling. Op deze manier kunt nog voordeliger shoppen bij Skihelm-Online.nl. Heeft u een giftcard ontvangen bij uw bestelling? Lees dan de voorwaarden hieronder goed door.

Het meest sportieve wintersport cadeau!

Nog een cadeau nodig? Verras dan een andere wintersportliefhebber met de Skihelm-Online giftcard. Met het mooie ontwerp van de Skihelm-Online giftcard is deze giftcard een super leuk alternatief om cadeau te geven aan hem of haar. Zo kan je aangeven voor wie de giftcard is, van wie die afkomstig is en kan je een leuke boodschap achterlaten.

Hoe werkt het precies?

Het saldo van de giftcard kan (ook in delen) worden besteed op Skihelm-Online.nl. Op de achterzijde van de giftcard staat een unieke code. In de omslag is door ons aangegeven welke waarde de kaart vertegenwoordigt. De code kan ingevoerd worden tijdens het bestellen in het daarvoor bestemde vakje in de check-out. De korting zal direcht van het totale bedrag afgaan. De giftcard is één jaar geldig vanaf de vermelde uitgiftedatum. Daarnaast is de giftcard niet inwisselbaar voor contanten. 

Werkt mijn giftcard nog na het retourneren van mijn bestelling?

Een Skihelm-Online giftcard die u ontvangen heeft bij een bestelling wordt ongeldig verklaard als u uw bestelling heeft geretourneerd. De kortingscode is dan niet meer te gebruiken op Skihelm-Online.nl. 

Skihelm-online.nl GiftCard Voorwaarden

- Skihelm-online.nl GiftCards zijn geldig tot 1 jaar na de vermelde afgiftedatum.
- Onze giftcards zijn nooit inwisselbaar voor contant geld. 
- De Skihelm-online.nl GiftCards verliezen hun geldigheid 1 jaar na afgifte.
- De Skihelm-online.nl GiftCards verliezen hun geldigheid bij het annuleren / retourneren van bestellingen waarbij de giftcard als cadeau is meegeleverd.
- Skihelm-online.nl GiftCards zijn overdraagbaar dus perfect geschikt om cadeau te geven.
- Iedere unieke kortingscode achterop de giftcards kan slechts eenmalig worden gebruikt.